Canını dünyaya getirdi, yaşam savaşına Koronavirüs yüzünden yenildi!

Amasya’da hamile bir kadın olan Duygu Abacı Arslan, koronavirüs tedavisi görmeye başladı. Bebeğini sezaryenle doğuran genç kadın, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

GÜNDEM 23.02.2021, 12:17 24.02.2021, 09:30
Canını dünyaya getirdi, yaşam savaşına Koronavirüs yüzünden yenildi!

Amasya’da yaşayan Duygu Abacı Arslan Duygu Abacı Arslan, eşiyle beraber yıllar sonra istedikleri şeyi gerçekleştirdiler Bir çocuk sahibi olmak isteyen çift, Aslan’ın hamlie olduğu haberiyle mutlu oldular. Ancak mutlulukları, Duygu Abacı Arslan’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle yarıda kaldı.

Sezaryenle bebeğini doğurdu

Koronavirüs nedeniyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Duygu Abacı Arslan geçtiğimiz ay testinin pozitif çıkmasının ardından tedaviye alınmıştı. Arslan’ın ilaç tedavisine başlaması gerektiğini belirten uzmanlar, bebeğin sezaryenle alınması konusunda aileye bilgi verdiler. 6 aylık hamile olan 25 yaşındaki Arslan, sezaryenle bebeğini doğurdu.

Durumu ağırlaştı, yaşam savaşını kaybetti

Durumu bir süre sonra ağırlaşan Duygu Abacı Arslan, Çorum’daki bir hastaneye sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere trapmen kurtarılamayan ve yaşan savaşını kaybeden Arslan, geride öksüz bebeğin bıraktı. “Yamaç” adı verilen bebeğini ve 1,5 yıl önce evlendiği eşini ardında borakan talihsiz kadın, Memüdede Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar (0)