Çanakkale’de kan donduran olay! Anne ve babasını öldürdü

Çanakkale’de, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve sinir krizi geçiren Mustafa K., eline aldığı bıçakla anne ve babasını öldürdü.

GÜNDEM 12.06.2022, 08:36 13.06.2022, 08:46
Çanakkale’de kan donduran olay! Anne ve babasını öldürdü

Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere köyünde ailesi ile birlikte yaşayan Mustafa K., saat 18.30 sıralarında anne ve babasıyla tartışmaya başladı. Hayvancılık yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Mustafa K., sinir krizi geçirerek eline aldığı bıçakla anne ve babasını öldürdü. Cinayetin ardından evden çıkarak köy kahvesine giden katil zanlısı, köy muhtarına suçunu itiraf etti. 

Katil zanlısı gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü

Zanlının suçunu itiraf etmesi üzerine Ilgardere Muhtarı Süleyman Yalçın tarafından jandarmaya ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, Mustafa K.’yı gözaltına alarak jandarma aracına bindirdi. Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen zanlının işlemleri devam ediyor. Öte yandan evde yaşamını yitiren baba Ali K. ve anne Refika K.’nın cansız bedenleri morga kaldırılmak üzere Gelibolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

“Eline geçirdiği bıçakla ikisini de öldürmüş”

Ailenin yakın komşusu olan Necip Sarı, cinayet esnasında kendisinin işte olduğunu belirterek, “Ben işteyken annesini ve babasını öldürmüş. Haberi duyduğumda çok üzüldüm. Bildiğim kadarıyla Mustafa, hem annesiyle hem de babasıyla tartışmaya tutuşmuş. Ardından eline geçirdiği bıçakla ikisini de öldürmüş. Sonrasında evden çıkıp köy muhtarına gidiyor ve durumu anlatıyor. Hepimiz böyle bir olayın yaşanmasına çok üzüldük” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)