Büyükçekmece’de evin camına asılan pankart şaşırttı

İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir evin penceresine “Dayıya ihanetin bedeli” yazısı asılması çevredeki insanlarda merak uyandırdı.

GÜNDEM 01.06.2022, 11:37 02.06.2022, 09:30
Büyükçekmece’de evin camına asılan pankart şaşırttı

Pankartın yeğen ve dayı arasında yaşanan bir davadan dolayı cama asıldığı öne sürülürken, afişi gören kişiler şaşkınlığını gizleyemedi.

Pankarttaki yazı merak uyandırdı

Atatürk Mahallesi’nde bir evin penceresine “Dayıya ihanetin bedeli” şeklinde asılan ilginç yazı çevrede bulunan insanların dikkatini çekerken, pankartın dayı ve yeğenleri arasında yaşanan bir davadan dolayı asıldığı iddia ediliyor.

“Hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştık”

Yaşanan olay ile ilgili konuşan mahalle esnafı, “O evde yeğenler ve dayıları arasında alacak verecek davası ile ilgili bir şeyler işittik. Bütün çevre halkının ve esnafının da dikkatini çekti. Bunu gören vatandaşlar da gelip bize soruyor. Yani kiralık ilanı görüyorduk ama bir evde bu şekilde bir yazı asılması garip, Daha öncesinde hiç böyle bir şeye şahit olmamıştım” şeklinde ifade etti.

Yazıyı gören farklı bir bölge esnafı İbrahim Yanık ise “Bir hafta kadar oldu. Bu pankartı astılar. Daha sonra gidip bir daha da gelmediler. Çok farklı bir çeşitte yazı, insanlar gelip bizde nedenini soruyor ancak bende bilmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)