Büyükçekmece'de bir veli, okulda terör estirdi

Büyükçemede’de çocuğunun arkadaşlarıyla tartışmasını bahane ettiği belirlenen bir veli, öğrencilerin önünde dehşet saçtı. Veli, okul müdürüne saldırırken, bu saldırı anları kameralara yansıdı.

GÜNDEM 28.12.2021, 17:45 29.12.2021, 12:30
Büyükçekmece'de bir veli, okulda terör estirdi

Olay, dün Büyükçekmece İlkokulunda meydana geldi. İddiaya göre, F.İ. adlı veli, öğrencilerin arasında yaşanan kavgada çocuğuna zarar verildiğini iddia ederek, okula gelip ortalığı birbirine kattı. 

Öğrenci velisi, okulu birbirine kattı

Okuldaki malzemelere zarar verdiği belirlenen F.İ. isimli veli, daha sonra okul müdürü V.A.'ya da saldırarak müdürü darp etti. Yapılan ihbarı sonrası şahıs, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çalışması sonunda kısa süre içinde yakalandı. Daha önce de F.İ.'nin pek çok olaydan suç kaydının bulunduğu aktarıldı.

Meslektaşlarından tepki

Meslektaşlarının darp edilmesine ilişkin söz konusu okulun önünde bir araya gelen Eğitim Bir Sen İstanbul 5'nolu sendikalılar, olaya ilişkin basın açıklamasında bulundu. Grup adına açıklama yapan İstanbul 5'nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, “Öğretmenlerin karşılaştığı bu olay kabul edilemez. Öğretmenlere karşı şiddetin her türlüsü, ülkenin geleceğine bir darbe ve hamledir. İdarecilerimizin hak etmediği bir biçimde bazı velilerimizin saldırısına maruz kalması bir kez daha bizleri derinden üzmüştür. Bir öğrenci velisi, öğretmenler odasına girmiş içerideki öğretmen meslektaşlarımıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulunulmuş ve bununla yetinmemiş okul malına hasar vermiştir. Ardından müdürümüze de hakaretler edilerek, müdürümüz darp edilmiştir” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)