Bursa’daki uçak kazasının yeni görüntüleri yayınlandı!

Bursa’da eğitim uçuşu için havalanan ve kısa süre sonrada Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki bir sokağa düşen eğitim uçağının o anlarına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı. İki pilotun hayatını kaybettiği o kaza anında, sokakta büyük panik yaşandığı görülüyor. 

GÜNDEM 26.04.2022, 12:10 26.04.2022, 12:46
Bursa’daki uçak kazasının yeni görüntüleri yayınlandı!

Bir eğitmen pilot ve bir öğrenci pilot eşliğinde öğle saatlerinde havalanan eğitim uçağı, henüz sebebi belirlenemeyen bir aksaklık sonucu yaklaşık 10 dakika sonra bir sokağa düşmüştü. Olay anında hem eğitmen pilot hem de öğrenci pilot yaşamını yitirdi. Uçağın sokağa düşüşünden kısa süre sonra da büyük bir patlama yaşandı. 

Patlama sonrası büyük panik yaşandı

Patlama ile birlikte sokakta bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı. O anlara ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Bölgede yer alan bir başka güvenlik kamerasından edinilen görüntüde, uçağın düşme anı sonrası bölgedeki bazı vatandaşların yardım amacıyla uçağa yöneldiği görülüyor. Tam o esnada uçakta meydana gelen şiddetli patlama ile kaçmaya başlayan vatandaşlar, herhangi bir yara almadan bölgeden uzaklaşmayı başarıyor. 

Enkaz üzerinde incelemeler yapıldı

Ankara’dan gelen uzman ekip tarafından enkaz üzerinde ilgili incelemeler yapıldıktan sonra uçağın kalan parçaları önceki gece sokaktan kaldırıldı. 

Yorumlar (0)