Bursa’da trafiğe bir anda dana daldı!

Bursa’da trafiğin ortasına bir anda dalan dana, sürücüleri şaşkına uğrattı. Akşam trafiğinde yola dalan dana, sürücüler arasında panik yaşanmasına neden oldu.

GÜNDEM 11.02.2021, 14:30 12.02.2021, 09:28
Bursa’da trafiğe bir anda dana daldı!

Bursa’da akşam trafiğinde evine doğru yola çıkan sürücüler, trafikte yaşananlar karşısında şoke oldular. Trafiğin ortasında bir anda ters istikamete doğru koşmaya başlayan dana, yolu karıştırdı. Kimi sürücüde paniğe yol açan o dakikalar, kimileri için ise görsel bir şova dönüştü. Bazı sürücüler, dananın yaptıklarını kayda almak için, telefonlarını çıkardılar.

Dana yüzünden trafik durma noktasına geldi

Mudanya istikametinden Bursa merkez istikametine doğru giden araçlar, dananın bir anda trafiğe dalmasıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. Trafiğin durma noktasına geldiği dakikalarda da, tam da trafiğin ters tarafından koşmaya başladı. Yaklaşık 1 ton ağırlığında olduğu düşünülen dana, hiç bir araca çarpmadan metrelerce koştu.

Bir kesimhaneye giden kamyonetten kendini attığı belirlenen dana, Hamitler Kavşağı'na kadar koşarak gitti. Dananın kilometrelerce koştuğu o dakikalar, bazı sürücüler tarafından kayda alındı.

Yorumlar (0)