Bursa’da kendini arama çalışmalarına katılan adam dünya gündeminde

Geçtiğimiz gün Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan bir olayın ünü ülke sınırlarını aştı. Kendisinin arandığının farkında olmadan aramaya katılan ancak bir süre sonra kendi ismini duyunca olayın farkına varan Beyhan Mutlu, dünya basınında en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

GÜNDEM 30.09.2021, 18:00 02.10.2021, 10:28
Bursa’da kendini arama çalışmalarına katılan adam dünya gündeminde

 Bursa’nın İnegöl ilçesinde emniyet güçlerine kayıp ihbarı yapılmasının ardından yürütülen arama çalışmalarında kimi aradığını bilmeden 'kendisini arayan' Beyhan Mutlu isimli kişi Amerika ve İngiliz basınının haberlerinde yer aldı.

Amerikan Fox News sitesi haberi, "Kayıp olan Türk kendisini arayan arama ekibine katıldı" şeklinde yayınladı. İngiliz Metro yayın ajansı da "Kayıp adam kendini bulmak için aramaya katıldı" diyerek haberi servis etti.

 Bir anda tüm dünya basının konuştuğu biri haline gelen Beyhan Mutlu'nun ise, "Bir arkadaşımla alkol alıp, ormanda uyudum. Arkadaşım bana ulaşamadığı için kayıp ihbarı yapmış. O an ben de uyandığı etrafta arama yapan ekipleri görerek yanlarına gittim. Kayıp birini aradıklarını öğrendiğimde yardımcı olmak istedim. Ama meğer kayıp benmişim " dediği iletildi.

Yorumlar (0)