Bursa’da akıl almaz işkence… Köpeğe zorla alkol içirdiler!

Şaşırtan olay Bursa'da meydana geldi. Yanlarında bulunan köpeğe zorla alkol içiren 3 kişi o anları çekerek sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı. Paylaşımın tepki toplaması üzerine eyleme geçen polis birimleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

GÜNDEM 19.05.2022, 15:40
Bursa’da akıl almaz işkence… Köpeğe zorla alkol içirdiler!

Hayvanlara yapılan işkencelere bir yenisi daha eklendi. Alınan bilgilendirmeye göre, yaşanan olay Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana geldi. 3 arkadaş evlerinin bahçesinde oturduğu esnada akıl almaz bir fikirle köpeğe alkol içirmeye çalıştı. Ellerinde bulunan alkolü sahip oldukları köpeğin ağzını zorla açarak döken 3 kişi, bu anları kayıt altına aldı.

Gülerek işkenceye devam ettiler

Kayıt altına alınan görüntülerde devamlı olarak köpeğe alkol içiren 3 arkadaşın bu olaya gülmesi de oldukça dikkat çekti. İşkenceye devam eden kişiler “bu videoyu sosyal medyaya at” şeklinde ifadeler kullanarak, uzunca bir şekilde eylemlerine devam etti. Kaydedildikten sonra sosyal medya hesaplarına yüklenen görüntüler ise büyük bir tepki aldı. Verilen tepkiler sonrasında Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro polisleri kimlikleri tespit ederek, 3 arkadaşı gözaltına aldı.

“Eğlence olsun diye yaptık” açıklaması yaptılar

Polisler tarafından gözaltına alınan 3 arkadaş verdikleri ifadede 'Eğlence olsun diye yaptık. İşkence yapmak gibi bir isteğimiz bulunmuyordu. Zaten görüntüyü yayınladıktan hemen sonra sosyal medya hesabımızdan sildik. Çok pişman olduk” dedi. Gerçekleşen gözaltı sonrasında adliyeye gönderilen 3 kişi, adli kontrol istemiyle serbest kaldı. Yaşanan olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Yorumlar (0)