Bursa'daki uçak kazasında ölen pilotların son görüntüleri: Ölüme böyle yürüdüler!

Bursa'da eğitim uçağının düştüğü kazada pilot öğrencisi Murat Avşar ve pilot Furkan Otkun yaşamını yitirmişti. Olaydan kısa süre önce genç pilotların havalimanında ölüme yürüyüşü, uçağa binmeleri ve uçağın havalanma anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Uçağın kalkışından önce Avşar ve Otkun’un 10 dakika boyunca bir inceleme yapıp sohbet ettiği ve uçağın düşmesinin ardından pilot arkadaşlarının havalimanında panikle koştuğu anlar kameraya yansıdı.

GÜNDEM 07.05.2022, 12:59 07.05.2022, 17:35
Bursa'daki uçak kazasında ölen pilotların son görüntüleri: Ölüme böyle yürüdüler!

Bursa'da motorlu eğitim uçağının düştüğü kaza sonucunda pilot Furkan Otkun ve öğrenci Murat Avşar yaşamını yitirmişti.

Genç pilotların ölüme yürüdüğü anlar kameraya yansıdı 

25 Nisan’da Bursa’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen kazada, tek motorlu eğitim uçağı sokak arasına düştü. Kaza neticesinde 29 yaşındaki pilot Furkan Otkun ve 32 yaşındaki Murat Avşar yaşamını yitirmişti.

Olaydan hemen önce genç pilotların havalimanında ölüme yürüyüşü, uçağa bindikleri anlar ve uçağın havalanmasına ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Uçağın kalkışından önce Avşar ve Otkun’un 10 dakika boyunca bir inceleme yapıp sohbet ettiği ve uçağın düşmesinin ardından pilot arkadaşlarının havalimanında panikle koştuğu anlar kameraya yansıdı.

Yunuseli Havalimanı'nda kazadan önce uçuşa hazırlık yapan Avşar ve Otkun’un son anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde, Avşar'ın çantasıyla beraber aprona doğru yürüdüğü; Otkun ile konuşup son incelemelerin ardından uçağa binip piste doğru yürüdüğü anlar yansıdı. 

Yorumlar (0)