Bursa'daki muhabbet kuşu hünerlerini konuşturdu: O anlar kamerada

Bursa’da hayvan sevgisi için çocuklara alınan muhabbet kuşu konuşamıyor, fakat her çeşit oyuna katılıyor. Evin çocuklarıyla yablet, balon ve yapboz oyunlarında bir olan Maviş isimli muhabbet kuşu, ip üstündeki cambazlıktan da hiç geri kalmıyor. 

GÜNDEM 05.01.2022, 14:27 06.01.2022, 09:10
Bursa'daki muhabbet kuşu hünerlerini konuşturdu: O anlar kamerada

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamak için eve alınan muhabbet kuşu, kısa süre içinde çocukların yaşamına ve hayatına ayak uydurdu. 

Hiçbir oyundan geri kalmıyor

Bursa’da, çocukların Maviş adını verdiği muhabbet kuşunun, balon üstünde durmaya çalıştığı ve yapboz oynadığı anlar  telefon kameralarına saniye saniye yansıdı. Çocukların bağırış ve gülüşleriyle öten muhabbet kuşunun, kitap okuyan ve tablet oynayan çocuğu rahat bırakmaması yine dikkatlerden kaçmadı. İki koltuğun arasına gerilmiş olan bir ipte yürümeyi deneyen kuşun bu çabası, renkli görüntülere sahne oldu. 

Kameralara yansıdı

Maviş isimli muhabbet kuşunun, evin çocuklarıyla yaşadığı eğlence anları ise telefon kamerasına yansıdı. Görüntülerde, dengesini kaybeden muhabbet kuşunun ipe tutulu bir şekilde taklalar atması ise görenleri gülümsetti. 


Yorumlar (0)