Bursa'da otobüs terminalinin çatısı çöktü

Bursa'da etkisini gösteren kuvvetli yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatı bölümünün bir kısmında kuvvetli yağış sebebiyle çökme oluştu.

GÜNDEM 31.08.2022, 18:20
Bursa'da otobüs terminalinin çatısı çöktü

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatı bölümünün bir kısmında kuvvetli yağış sebebiyle çökme oluştu. İhbarda bulunulması üzerine bölgeye AFAD ve itfaiye personelleri sevk edildi.

Terminalde park halinde bulunan bazı araçlarda maddi çapta hasar meydana gelirken, ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Bazı iş yeri ve evleri su bastı

Şehir merkezinde gök gürültülü, kuvvetli sağanak sebebiyle ağaçlar devrildi, bazı iş yeri ve evleri su bastı.

Yağış sebebiyle Kent Meydanı, Ankara Yolu Caddesi ve İstanbul Caddesi'nde trafik yoğunluğu gözlenirken, yollardaki su birikintileri nedeniyle sürücüler güçlükle ilerleyebildi. 

Mudanya'da araçlar sürüklendi

Ayrıca Mudanya ilçesine bağlı bazı mahallelerde sağanak sebebiyle sel yaşandı. Halitpaşa Mahallesi Değirmendere Caddesi üzerindeki saksılar, banklar, araçlar ve çeşitli malzemeler sel sularında sürüklendi.

İlçedeki bazı yerlerde de sel suları hasara sebep oldu. 

Sürücüler ilerlemekte zorlandı

Ayrıca Osmangazi ilçesine bağlı Karabalçık Mahallesi'nde de taşkın ve sel etkili oldu. Selde iki ev ve tarım arazileri sular altında kaldı. Bazı araçlar da sel sularında sürüklendi.

Gemlik'e bağlı Balıkpazarı Mahallesi'nde ise sahil kesimlerinde biriken sular sürücülere bir hayli zor anlar yaşattı.

Bursa-Eskişehir kara yolundaki Mezitler mevkisinde ise sağanak yağış sebebiyle su birikintileri oluştu. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.











Yorumlar (0)