Bursa'da korkunç kaza: İkiye ayrılan araç, genç astsubayın sonu oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan kazada, kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan ağaca çarptı, sürücü astsubay yaşamını yitirdi. Kazayı öğrenip olay yerine akın eden mesai arkadaşları, gelen haber sonrasında gözyaşı döktü. Yaşanan feci kaza, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

GÜNDEM 18.05.2022, 08:44 18.05.2022, 12:14
Bursa'da korkunç kaza: İkiye ayrılan araç, genç astsubayın sonu oldu!

Kaza, gece saat 02.00 civarında İnegöl girişi, Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana geldi. 

Feci kazada astsubay hayatını kaybetti

İnegöl Jandarma komutanlığında görevli ve Bursa’dan İnegöl'e seyir halinde olan 29 yaşındaki astsubay Emre Ekinci idaresindeki otomobil, aniden kontrolden çıktı. Kaldırıma çarpıp savrulan araç, daha sonra yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildi. Kaza neticesinde ikiye bölünüp hurdaya döndüğü belirlenen araçta sıkışan astsubay yaşamını yitirdi. 

Soruşturma başlatıldı

Olay yerine 112, İtfaiye Arama Kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaşamını yitirdiğini tespit ettiği astsubayın cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. 

Kazayı öğrenip olay yerine akın eden gencin mesai arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Olayı öğrenen ve olay yerine gelen Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden de yetkililerden bilgi aldı. 

Savcılık incelemesinden sonra gencin cenazesi morga kaldırıldı. 

Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)