Bursa'da ehliyetsiz yakalanan gencin savunması ‘pes’ dedirtti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, akşam saatlerinde ehliyetsiz olarak motosiklet kullandığı tespit edilen 16 yaşındaki Berat Ö.’ye polis ekipleri tarafından ceza kesildi. Ceza kesilmemesi için uzun süre dil döken Berat Ö., “Amcam da polis. Ne olursunuz bana ceza yazmayın” diyerek kendini savunmaya çalıştı. 

GÜNDEM 18.06.2022, 11:25 19.06.2022, 11:43
Bursa'da ehliyetsiz yakalanan gencin savunması ‘pes’ dedirtti

İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Turgutalp Mahallesi’nde trafik denetimi gerçekleştirildi. Trafik denetimi esnasında bir gencin kullandığı motosikleti durduran polis ekipleri, kendisinden ehliyet ve ruhsat talep etti. Ehliyetinin olmadığı anlaşılan 16 yaşında Berat Ö.’ye cezai işlem uygulamak için harekete geçen ekipler, beklenmedik bir savunmayla karşılaştı. Polis memurlarını engellemek için uzun süre dil döken Berat Ö., amcasının da polis olduğunu belirterek ceza yazılmamasını istedi. 

3 bin 674 lira cezai işlem uygulandı

Polis ekiplerine ısrarla ceza yazmamaları yönünde dil döken 16 yaşındaki genç, ailesine arayarak yaşadığı durumu anlattı. Ehliyetsiz yakalanan gence cevap veren polis memurları, kanun ne gerektiriyorsa onu yapmakla mükellef olduklarını hatırlattı. Polis memurları tarafından 3 bin 674 lira cezai işlem uygulanan Berat Ö., ardından olay yerine gelen ailesi ile birlikte bölgeden ayrıldı. 



Yorumlar (0)