Bugün hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde yağış var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, bugün çoğu bölgede gök gürültülü ve sağanak yağışlar etkili olacak. 

GÜNDEM 22.05.2022, 09:39
Bugün hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde yağış var?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan tahminlere göre, bugün Marmara Bölgesi, Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi ile Orta ve Karadeniz Bölgesi’nin bazı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde ise az bulutlu bir hava görülecek.

Ege’de pek çok ilde sağanak yağış bekleniyor

Bugün Marmara Bölgesi’nde Tekirdağ çevreleri ile Balıkesir’in kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü yağışlar etkili olacak. Bölgedeki diğer kentlerde ise parçalı bulutlu hava görülecek. Ege Bölgesi’nde ise Afyonkarahisar, Aydın, Kütahya, Uşak, Denizli ve Muğla çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü yağışların olacağı tahmin ediliyor. 

Giresun’da yerel sağanak yağış görülecek

Akdeniz Bölgesi’nin batı kesimleri de sağanak ve gök gürültülü yağışlardan etkilenecek. Bölgenin diğer kesimlerinde ise az ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Bugün İç Anadolu Bölgesi’nin doğu ve güney kesimlerinde de sağanak ve gök gürültülü yağışlar görülecek. Bölgenin diğer kesimlerinde ise parçalı bulutlu hava olacak. Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi ile Giresun’un iç kesimlerde yerel sağanak yağışlar yaşanacak. Batı Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ise bugün yağış beklenmiyor. 

Yorumlar (0)