Bu sene baget yüzükler oldukça moda olacak

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Jewelery Show devam ediyor. Fuarda baget yüzükler oldukça ilgi görüyor.

GÜNDEM 25.03.2022, 11:24 26.03.2022, 11:44
Bu sene baget yüzükler oldukça moda olacak

İstanbul Jewelery Show Yeşilköy’de yer alan İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı. Fuarda özellikle 2022 yılı için hazırlanan baget yüzükler dikkat çekiyor. Fuara katılan şirketlerden birinin sahibi olan Emrullah Topraksever bu trend hakkında açıklamalarda bulundu:

Yavaş yavaş yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber düğüler de düzenlenmeye başladı. Biz de ürünlerimizi bu ihtiyacı karşılayacak şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Bu sene baget ürünler oldukça ilgi görüyor. Biz de bunu fırsat bilerek yaz sezonu için baget ürünlerle çalışmalar gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta Miami Fuarı’nda da yer aldık. Koleksiyonlarımızı burada da sergilemeye devam ediyoruz. Pandeminin yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte bu sene çok daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Bu fuar iki yıldır gerçekleştirilemiyordu. Bu nedenle fuara oldukça özenle hazırlandık. İnsanlar da iş arıyorlar. Umarım çok güzel olacak.

Pırlanta alırken dikkat edilmesi gerekenler

Pırlanta satın alırken en önemli noktalardan birisi de maliyet. Pırlantanın ilk önce kendi kalitesine daha sonra da işçilik kalitesine bakmak gerekiyor. Bütün bunların ötesinde fayda maliyet oranlarına da bakılmalı. Ne kadar ödeme yapabiliriz? Bizim ihtiyacımızı nasıl bir ürün karşılar? Müşterinin bu konuda bilinçli olması halinde diğer konular hemen hallediliyor. D’den başlayarak z’ye kadar bir skala mevcut. Genelde mücevherlerin üzerinde H ve üstü kullanılıyor. Öte yandan trend son 5 – 6 yıldır F, G ve E’ye yükseldi. İç karışımda berraklığın sağlanabildiği karışımlar kullanmaya çalışıyoruz. Pırlantaya büyük bir rağbet var ve satışlar iyi durumda. Ülke olarak da oldukça iyi bir üretici konumundayız. Mücevher ihracatlarımız oldukça iyi durumda.

Yorumlar (0)