Bozdağ'dan İnce yorumu: Kılıçdaroğlu hedef saptırıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, MÜSİAD Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programda gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini yorumlayan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun bu olaylardan medet umduğunu söyledi.

GÜNDEM 12.05.2023, 21:35 Hakan Öksüz
Bozdağ'dan İnce yorumu: Kılıçdaroğlu hedef saptırıyor

Şanlıurfa'da MÜSİAD üyeleriyle buluşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, pazar günü yapılacak seçimler öncesi patlak veren olaylarla ilgili konuştu. Hakkında ortaya atılan iftiraların ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini yorumlayan Bozdağ, Millet İttifakı'nın "ahlaksızlıktan medet umduğunu" kaydetti. 

"İnce'ye karşı kurulan kumpastan medet umuyorlar"

Millet İttifakı ortaklarının meydanlarda "dürüst siyaset yapacağız" iddiasında bulunduğunu ancak gerçeklerin farklı yaşandığını belirten Bakan Bozdağ, "Muharrem İnce'nin son dönemde yaşadıklarını, bize bunu gösterdi. Millet ittifakı, siyasi etik yasası çıkaracağını söylüyor ve bunu beyannamesine yazıyor. Öte yandan Sayın İnce'ye karşı kurulan kumpastan medet ummaktan da çekinmiyorlar." ifadelerini kullandı.

"Sayın İnce 'FETÖ' diyor, Kılıçdaroğlu ise Rusya"

Muharrem İnce'ye yapılan iftiralara ilişkin muhalefet cephesinin sout bir tutum almadığını söyleyen Bozdağ, "Sayın İnce diyor ki 'Bu iftirayı FETÖ attı.' Sayın Kılıçdaroğlu ise Rusya'yı işaret ediyor. Rusya'nın bunda sorumluluğunun bulunduğunu söylüyor. Yani iftiraya uğrayan bambaşka bir şey diyor ama Sayın Kılıçdaroğlu hedef saptırmaktan kaçınmıyor? Bahsettiğiniz siyasi etik yasası nerede? Bu işin neresinde dürüstlük ve ahlak var? Eğer bir şey biliyorsan, ortaya koy belgeni." diye konuştu.

Yorumlar (0)