Böylesi görülmedi! Tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı hayatı felç etti!

Meksika’nın Villa Hidalgo kentine tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. Bazı araçların ve evlerin, dolu yağışı sebebiyle zarar gördüğü açıklandı.

GÜNDEM 27.04.2022, 13:42 28.04.2022, 09:44
Böylesi görülmedi! Tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı hayatı felç etti!

Meksika'nın San Luis Potos eyaletinde bulunan Villa Hidalgo kentinde meydana gelen felaket maddi hasara sebep oldu. 

Meksika’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağışı!

Şehirde etkisini hissettiren sağanak yağmurun ardından yaşanan dolu yağışı nedeniyle trafikteki araçlardan bazılarının camları kırılırken bazı evlerin çatıları ise zarar gördü.

Yetkililer devasa dolu yağışı nedeniyle yaşanan hasarın bilançosu konusunda henüz bir resmi açıklama yapmazken Villa Hidalgo kentinin bazı sakinleri, araçlarının camlarının kırıldığı ve evlerin çatılarında delikler açıldığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Dolu yağışı esnasında trafikteki pek çok aracın da camlarının kırıldığı aktarılıyor.


Yetkililer bölge genelinde sağanak yağışların süreceğini aktarırken muhtemel dolu yağışları ile ilgili de vatandaşlara uyarılarda bulundu. Meksika Ulusal Su Komisyonu (Conagua)’ndan gelen açıklamayla, Meksika’yı etkisi altına alan hava dalgası nedeniyle San Luis Potos eyaletinin haricinde önümüzdeki günlerde Oaxaca, Veracruz, Hidalgo, Puebla, Tamaulipas, Chiapas ve Tabasco eyaletlerinde da şiddetli yağışların beklendiği uyarısı yapıldı.

Yorumlar (0)