Boşanmak üzerelerdi… İstanbul’da silahlar konuştu: 1 ölü

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, boşanmak üzere olan çiftin aileleri arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 1 kişi yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 13.06.2022, 09:38 13.06.2022, 14:28
Boşanmak üzerelerdi… İstanbul’da silahlar konuştu: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu Mahallesi’nde bulunan bir emlak dükkânında bir araya gelen çiftin aileleri, bazı konularda anlaşamayınca tartışmaya başladı.  Seslerin yükseldiği tartışma, kısa süre içinde silahlı kavgaya dönüştü.
 

1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Arbede esnasında peş peşe silahlar ateşlenirken, kurşunlardan biri 48 yaşındaki Ş.A.’ya isabet etti. 2 kişinin de yaralandığı kavga, polis ekiplerinin bölgeye gelmesiyle son buldu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ş.A., hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının tedavileri ise devam ediyor. 

4 kişi gözaltına alındı

Olay sonrasında polis ekipleri tarafından sokak üzerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından bölgede gerçekleştirilen araştırmaların tamamlanmasının ardından sokak yeniden araç ve yaya geçişine açıldı. Ş.A’nın hayatını kaybettiğini öğrenen aile yakınları, hastane önüne akın etti. Hastane önünde de geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, aile yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan kavgaya karışan 34 yaşındaki S.C.P. kendisine ait olan ruhsatlı tabancayla gözaltına alındı. Ruhsatsız tabanca kullanan 38 yaşındaki H.C.P. ile silah taşımayan 20 yaşındaki O.C. ve 27 yaşındaki H.C.P. de gözaltına alınan diğer zanlılar oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

Yorumlar (0)