Bolu’da, Suriyelileri “Defolun ülkemizden” diyerek bıçakladılar

Bolu’da bir parkta oturan 4 Suriyeliyi gören 4 Türk vatandaşı, “Burada niye oturuyorsunuz? Defolun ülkemizden” diyerek kendilerine bıçakla saldırdı. 

GÜNDEM 14.08.2022, 11:01
Bolu’da, Suriyelileri “Defolun ülkemizden” diyerek bıçakladılar

Edinilen bilgilere göre olay, Aşağısoku Mahallesi’nde meydana geldi. Parkta oturan Suriye uyruklu A.H.H., S.A., A.A. ve M.E.’yi gören 4 Türk vatandaşı, “Burada niye oturuyorsunuz? Defolun ülkemizden” diyerek kendilerine tepki gösterdi. Türk gençlerinin bu tepkisi üzerine iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Olayda 3 Suriyeli bıçaklandı, biri ise darp edildi. 

2’si taburcu edildi, 2’si hala tedavi altında

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalede A.A., A.H.H. ve S.A. isimli Suriyelilerin bıçaklandığı, M.E.’nin ise darp edildiği tespit edildi. Ambulansa bindirilen yaralılar, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Tedavileri tamamlanan M.E. ve A.A.H. taburcu edilirken, A.A. ve S.A. ise hala hastanede gözetim altında bulunuyor. 

Tutuklandılar

Yaşanan olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Türk grup, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar (0)