Bolu’da feci kaza: 2 yaralı, 2 ölü

Bolu'da iki aracın çarpışması sonucu otomobillerden birisi karşı şeride geçti. Feci kazada 2 kişi yaralanırken, 2 kişi ise öldü.

GÜNDEM 30.06.2022, 10:07 01.07.2022, 08:35
Bolu’da feci kaza: 2 yaralı, 2 ölü

Bolu'da saat 01.00 sularında TEM Otoyolu Yedigöller Park istikametinden, İstanbul mevkiine doğru gitmekte olan Yiğit Üzer kontrolündeki araç, aynı istikamette giden Yusuf Topluca yönetimindeki araçla çarpıştı.

Araç karşı şeride geçti

Çarpışmanın şiddeti ile Topluca’nın idaresinde olan araç, bariyerleri geçerek karşı şeride uçtu.

2 kişi hayatını kaybetti

Çevredekilerin ihbarı sonrasında olay yerine polis, itfaiye, 112 sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Kazada araç sürücüleri yaralanırken, idaresini Yusuf Topluca’nın sağladığı otomobil içerisinde yer alan ve henüz isimleri belirlenemeyen 2 şahıs hayatını kaybetti.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra yaralılar, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü.

Kaza sebebi ile tek şeritten gerçekleştirilen ulaşım, otomobillerin olay yerinden kaldırılmasının sonrasında normale döndü.

Ekipler inceleme başlattı

Edinilen bilgilere göre, kazada yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi, gerçekleştirilen incelemenin sonrasında Köroğlu Ünitesi morguna gönderildi. Kaza ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Yorumlar (0)