Bolu Dağı, sise teslim oldu! 

Bolu Dağı’nda sabah saatlerinden itibaren görülen yoğun sis bulutu, bölgedeki ulaşımı olumsuz etkilerken, sürücülerin görüş mesafesini ise zorluyor. 

GÜNDEM 11.04.2022, 10:59 12.04.2022, 09:37
Bolu Dağı, sise teslim oldu! 

D-100 kara yolu üzerinde etkisini arttıran yoğun sis tabakası sonrası bölgede adeta göz gözü görmez hale geldi. Düzce kesiminde yer alan Bıçkıyanı, Bakacak ve Karanlıkdere ile kara yolunun Bolu tarafından bulunan Seymenler, Dağkent, Abant kavşağı ve Yumrukaya’da sürücülerin görüş mesafesi 15 metreye kadar indi. 

Karayolları ekipleri, ışıklı levhalar eşliğinde sürücüleri uyardı

Kara yolunda araçlar asgari hızla ve kontrollü şekilde seyahatlerine devam ederken, dörtlülerini de açarak kendilerini güvence altına almaya çalıştı. Bölgede yaşanan olumsuz hava koşulları üzerine karayolları ekipleri, araç şoförlerini yol üzerinde etkisini gösteren sis sebebiyle ışıklı uyarı levhaları eşliğinde uyardı. 

Bolu merkezde de dönem dönem yoğunlaşıyor

Bölgeden geçiş yapmakta olan araçlar, ekipler tarafından trafik kurallarına riayet etmeleri ve özellikle hatalı sollamaya teşebbüs etmemeleri konusunda uyarıldı. Bolu Dağı’nda ulaşımı zorlaştıran yoğun sis tabakası, Bolu merkezde de dönem dönem etkisini arttırıyor.  

Yorumlar (0)