Boğaziçi Üniversitesi'nde istifa

Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör danışmanı olarak görev yapan Prof. Dr. Zafer Yenal, söz konusu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Prof. Yenal, istifasının sonrasında, "Kem gözlere inat, okuyup yazmaya, daha çok çalışmaya ve hocalığa devam tabii ki." paylaşımında bulundu.

GÜNDEM 06.01.2021, 17:44 07.01.2021, 10:33
Boğaziçi Üniversitesi'nde istifa

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak  atanmasına tepkiler devam ediyor.

Söz konusu üniversitede rektör danışmanlığı ve sosyoloji bölümünde öğretim üyeliği görevini yapan Prof. Dr. Zafer Yenal, kişisel LinkedIn hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla istifa ettiğini duyurdu.

Prof. Yenal, kişisel Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda da, "Dün LinkedIn’de rektör danışmanlığı görevimden istifa ettiğimi açıklamıştım. Kem gözlere inat, okuyup yazmaya, daha çok çalışmaya ve hocalığa devam tabii ki." notunu düştü.

Prof. Dr. Zafer Yenal, LinkedIn platformunda paylaştığı istifa metninde şu ifadeleri kullandı:

"Mezunlarımız ve üniversitemiz arasındaki ilişkinin daha da zenginleşmesi, yakınlaşması ve kurumsallaşması açısından çaba sarf ettim. Bu süre zarfı boyunca çok sayıda mezunun faaliyetlerimize sağladıkları destek çok ama çok önemliydi. Hepsine içtenlikle teşekkür ederim.

Rektörlük Kurulu mensupları, Tanıtım Ofisi, Mezunlar Ofisi, Kültür Sanat Komisyonu, Kariyer Merkezi, Kurumsal İletişim Ofisi personelleri başta olmak kaydıyla, tüm mesai arkadaşlarıma, tüm bu süreci heyecanla ve gururla yaşamamı sağlayan muazzam destekleri için teşekkür ediyorum. Bir daha kapılarına kelepçe vurulmuş üniversite görmemek için güzellik adına, iyilik adına daha sıkı çalışmayı sürdürelim."

Yorumlar (0)