Bodrum Belediyesi’ne operasyon

Emniyet güçlerinin yaptığı incelemeye ilişkin olarak Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görev yeri değiştirilen bir belediye personelinin iddiaları doğrultusunda inceleme ve tahkikat başlatılmıştır." denildi.

GÜNDEM 23.03.2022, 22:10 24.03.2022, 17:50
Bodrum Belediyesi’ne operasyon

Akşam saatlerinde emniyet güçleri, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne giriş yaptı. Ekipler tarafından evrakların incelendiği öğrenildi. 

"Şeffaf bir yönetim anlayışına sahibiz"

Belediye tarafından hususa dair gerçekleştirilen açıklamada, görev yeri değiştirilen bir belediye personelinin şikayeti üzerine inceleme yapıldığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

“Belediyemize bağlı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görev yeri değiştirilen bir belediye personelin iddiaları doğrultusunda idaremiz tarafından tahkikat ve inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna yansıyan konular ile ilgili olarak Bodrum Cumhuriyet Savcılığı tarafından istenen belgeler emniyet güçlerine teslim edilmektedir. Konuya dair gözaltına alınan bir personel veyahut yönetici bulunmamaktadır. Belediyemiz, hesap verilebilir ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla yönetilmektedir. Belediyemiz tarafından yapılan tüm iş ve işlemler hukuk ve mevzuat uygun olup, her türlü denetime açık durumdadır.”
 

Yorumlar (0)