Bitlis şehidimiz Mehmet Demir son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis'te meydana gelen askeri helikopter kazasında hayatını kaybeden 11 şehitten biri olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir için cenaze töreni düzenlendi.

GÜNDEM 06.03.2021, 12:48 07.03.2021, 09:26
Bitlis şehidimiz Mehmet Demir son yolculuğuna uğurlandı

4 Mart Perşembe günü, Bingöl'den Bitlis'e giden askeri heliikopterin düşmesi sonucu 11 askerimiz şehit olmuş ve şehit olan askerlerin cenazeleri memleketlerine gönderilmişti. Kazada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, bugün memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye çok sayıda milletvekili ve siyasi parti temsilcileri katıldı

Türkiye, 2 gün önce Bitlis'te yaşanan elim kazada şehit olan askerlerinin yasını tutarken, şehit askerler için memleketlerinde cenaze törenleri düzenleniyor. Şehit olan 11 askerden biri olan Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, bugün memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi. Şehit Mehmet Demir'in memleketindeki cenaze törenine ailesi ve aile yakınlarının dışında çok sayıda milletvekili, siyasi parti temsilcisi, kaymakam, belediye başkanı katıldı. 

Baba Yaşar Demir ayakta durmakta güçlük çekti

Bugün son yolculuğuna uğurlanan Mehmet Demir (49)'in cenaze töreninde, başta baba Yaşar Demir olmak üzere bütün ailesi zor anlar yaşadı. Özellikle baba Yaşar Demir'in, şehit olan oğlunun cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Bitlis Şehidi Mehmet Demir (49), cenaze töreninin ardından mahalle mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.

Geride 3 evlat kaldı

Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan Mehmet Demir, evli ve 3 çocuk babasıydı. Eşinin ve çocuklarının da zor anlar yaşadığı cenazeden gelen görüntüler yürekleri burktu.


 

Yorumlar (0)