Biri gri, 3 terörist etkisiz hâle getirildi!

İçişleri Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığından yapılan iki ayrı açıklamada toplam 3 teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.

GÜNDEM 31.05.2020, 14:03 31.05.2020, 15:24
Biri gri, 3 terörist etkisiz hâle getirildi!

MSB'den (Millî Savunma Bakanlığı) yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekatı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Barış Pınarı Harekâtı ile bölgede huzur ve güven ortamı oluşturulduğu, bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin ise bu huzur ve güven ortamını bozmak için her türlü girişimde bulunduğu belirtilerek, en son Barış Pınarı Harekatı bölgesine sızma girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 hain teröristin kahraman Türk komandoları tarafından etkisiz hâle getirildiği, kahraman Türk askerinin terör örgütlerine geçit vermediği bildirildi.

İçişleri: Gri listedeki Adem Çelebi etkisiz hâle getirildi

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklmada ise Bitlis Sehi Ormanları bölgesinde yürütülen operasyonda, bakanlığın Terörden Arananlar Listesi'nde Gri Kategoride aranan terörist Adem Çelebi'nin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Yorumlar (0)