Bir otobüs yangını daha!

İzmir Çeşme Otobanı'nda seyin hâlindeki otobüste çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan bulunmuyor.

GÜNDEM 04.08.2019, 08:51
Bir otobüs yangını daha!

İzmir Çeşme Otobanı'nda seyir halindeki bir otobüste yangın çıktı.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, İzmir'den Çeşme ilçesine gitmekte olan Kemal Çetin (28) yönetimindeki Baba Tur'a ait 35 AFT 980 plakalı otobüsün motor bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı.

Sürücüsü Kemal Çekin tarafından hemen yol kenarına yanaştırılan otobüsteki yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Sürücü Kemal Çetin'in otobüsü hemen kenara çekerek içinde bulunanları tahliye etmesi nedeniyle yangında yaralanan bulunmuyor.

Otobüste bulunanlardan Güngör Bulut, olay sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, turizmcilikle uğraştıklarını ve Çeşme'ye yolcu almaya gittiklerini anlattı.

Otobüsteki yangın sırasında şans eseri yolcu bulunmadığını kaydeden Güngör Bulut, şunları söyledi:
"Her şey normaldi. 10 yıldır yakıt aldığımız yerden mazot aldık ve İzmir'den yola çıktık. Duman, koku olunca durduk, kaputu açtık. Alev almaya başlayınca söndürmeye çalıştık. Yoldan geçenler de sağ olsunlar yardım ettiler. Otobüste yolcu bulunmuyordu. Zarar mala geldi, Allah'tan cana bir şey olmadı."

Otobüs yangının meydana geldiği bölgede Jandarma ekipleri, bölge trafiğinde sorun yaşanmaması için olay yerinde önlem aldı.

Yorumlar (0)