Bir kadın cinayeti daha, bu sefer adres Küçükçekmece…

Küçükçekmece’de 2 çocuğuyla birlikte yaşayan bir kadın eski kocası tarafından vurularak katledildi. Cinayet zanlısı adamın uyuşturucu aldığı iddia edildi.

GÜNDEM 13.11.2021, 16:59
Bir kadın cinayeti daha, bu sefer adres Küçükçekmece…

Boşandıktan sonra Urfa’dan İstanbul’a gelerek Küçükçekmece ilçesinde 2 çocuğu ile birlikte yeni bir hayat kuran bir kadın, uyuşturucu aldığı öne sürülen eski kocası tarafından kafasından silahla vurularak öldürüldü. Kadının ani ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

“Aldatıyor musun?” diyerek saldırdı

Alınan bilgiye göre, 38 yaşında olan Gülsüm Yarış isimli kadın Urfa’da eşi olan Sedat Kalındaş'tan 7 ay önce boşandı ve yaşamını sürdürmek için İstanbul Küçükçekmece’de aile apartmanında yaşamaya başladı. Çocuklarının babası olan eski eşi, sürekli onları görmek için eve geliyordu. Yine bu sabah da, uyuşturucu aldığı iddia edilen Sedat Kalındaş eski eşinin yaşadığı eve geldi ancak eski eşi ile tartışmaya başladı. Cani koca, “Sen yine evde yok musun? Beni aldatıyor musun?” diyerek kadının kafasını hedef aldı ve silahını ateşledi.

Olay yerinde öldü

Kadın hemen oracıkta yere yığılırken, silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerinde sağlık ekipleri ile emniyet güçleri geldi. Sağlık ekipleri saldırıya uğrayan kadının hayatını kaybettiğini tespit ederken, olayın zanlısı eski koca da olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.  

Diğer çocuğunu da almak istedi

Silah seslerini duyarak eve koşan talihsiz kadının annesi gördüğü manzara ile yıkıldı. Aile göz yaşlarına boğulurken, emniyet ekipleri şahsı yakalamak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Anne Fadime Yarış olayla ilgili şöyle konuştu: “Dün çocuklarından birini götürdü. Bugün de sabah 7’de gelip diğer çocuğunu almak istedi. Burada dükkan açacağım dedi ve aletlerini aldı. Sonra çocuğu götürmek istedi. Kahvaltı edecekti. Ancak sonra silah sesini duyduk.”

Yorumlar (0)