Bir ilçede içki servisi yasaklandı!

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede sokak veya caddede masaya sahip olan restoranların, saat 23.00'dan sonra dışarıya alkollü içki servis etmelerinin yasaklandığını duyurdu. 

GÜNDEM 16.09.2020, 12:55
Bir ilçede içki servisi yasaklandı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde bazı kesimler tarafından tepki çeken bir karar verildi.

Söz konusu ilçede saat 23.00'dan sonra sokak veya caddede masaya sahip olan restoranlar, artık dışarıya alkollü içki servisinde bulunamayacak. 

Konuya ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'den geldi. 

Şişli Belediye Başkanı Keskin, Habertürk'ten Yavuz Barlas'a yaptığı açıklamada, ilçede sokak veya caddede masaya sahip olan restoranların, saat 23.00'dan sonra dışarıya alkollü içki servisinde bulunamayacağını ifade etti. 

Keskin, söz konusu saatten sonra alkollü içki içmek isteyen kişilerin, restoranların kapalı alanına geçeceklerini söyledi.

Belediye başkanı olarak restoranların bulunduğu yerlerde yaşayan insanları da düşünmesi gerektiğini aktaran Keskin, dışarı alkollü içki servisi yapıldığında sokak veya caddelerde gürültü meydana geldiğini ve çevrede yaşayan vatandaşların uyumakta güçlük çektiğini kaydetti. 

Keskin, kendisine "Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkanı alkol satışına yasak getirdi" şeklinde tepki gösterildiğini belirterek, söz konusu tepkileri anlayışla karşıladığını ancak alkollü içki servisinin yapıldığı mekânların çevresinde yaşayan insanların da dikkate alınması gerektiğini ifade etti. 

Yorumlar (0)