Bir bomba ile 4 terörist!

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK üyesi 4 terörist, bir daha kötülük yapamayacak duruma getirildi.

GÜNDEM 08.09.2020, 15:36 09.09.2020, 09:38
Bir bomba ile 4 terörist!

Türk güvenlik güçlerinin ikna çalışmalarıyla ya da kendiliğinden teslim olup yaşamayı seçenler kurtuluyor, hainlikte ısrar edenlerin sonu etkisiz hâle gelmek oluyor.

Millî Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan Metina bölgesinde, Türkiye'ye karşı eylem hazırlığı yaptıkları tespit edilen bölücü terör örgütü PKK mensubu 4 teröristin hava harekatıyla etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların kesintisiz bir biçimde ve azim ve kararlılık içinde devam ettiği vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, Irak'ın kuzeyinde bulunan Metina bölgesinde Türk güvenlik güçlerinin keşif ve gözetleme vasıtalarıyla yaptıkları kontroller sırasında 4 teröristin tespit edildiği, bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerin eylem hazırlığı içinde olduklarının belirlendiğini kaydederek, gerçekleştirilen hava harekâtıyla bu 4 hainin bir daha Türkiye hakkında kötülük düşünemeyecek duruma getirildiği bilgisi verildi.

Yorumlar (0)