Bir babanın en acı bayramı: Cenazeyi gözyaşlarıyla teslim aldı

Antalya’nın Serik ilçesinde kaybolmasının ardından ikinci gününde deredeki bir köprü altında cansız bedeni bulunan 2 yaşındaki Ecrin Keskin’in naaşı, babası tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınırken, kızının tabutuna acılı gözlerle bakan baba bayramda en büyük acıyı yaşadı.  

GÜNDEM 20.07.2021, 16:39 21.07.2021, 16:41
Bir babanın en acı bayramı: Cenazeyi gözyaşlarıyla teslim aldı

Antalya’nın Serik ilçesinde babaanne Fatma Keskin'in evde olduğu esnada kapının önünde oyun oynayan 2 yaşındaki Ecrin Keskin, 2 gün önce aniden gözden kayboldu. 

2 gün sonra cansız bedeni bulundu

Babaanne ve komşular, küçük Ecrin’i arayıp bulamayınca hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbarın ardından arama kurtarma ve polis ekipleri bölgede bir çalışma gerçekleştirdi. 2 yaşındaki Ecrin'in seraları sulamak için kullanılan Beşgöz Deresi'ne düşmüş olabilme ihtimalini düşünen balık adamlar ile birlikte diğer ekipler, arama çalışması gerçekleştirdi. 

Derenin yaklaşık 2 kilometrelik alanındaki aramalarda hiçbir netice elde edilemedi. İkinci gün süren aramalarda gündüz saatlerinde de herhangi bir ize ulaşılamadı. Baba Ferhat Keskin ile birlikte yakınları da arama çalışmalarını endişeli bir şekilde takip etti. 

Cenazesi babası tarafından alındı

Dün akşam saatleri sırasında çalışmalar, Beşgöz Deresi'nin golf sahası tesisiyle birleştiği köprü altında yoğunlaştırıldı. Gece 22.00 sıralarında bölgede arama çalışmalarına destek veren vatandaşlar tarafından Ecrin'in cansız bedeni bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Ecrin Keskin'in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Acı haberle adeta yıkılan Keskin ailesi, sabah erken saatlerinde morga geldi. Kurban Bayram’ında en büyük acıyı yaşayan baba, kızının cansız bedeninin bulunduğu tabutun cenaze aracına götürülmesi sırasında gözyaşlarına boğuldu. 

Serik’te toprağa verildi

Otopsi işlemlerinden sonra cenaze aracına alınan küçük Ecrin’in cansız bedeni, helallik için kaybolduğu babaevine getirildi. Yakınları tarafından evin önünde sakinleştirilen anne Zübeyde Keskin ve babaanne Fatma Keskin cenazenin gelmesiyle beraber gözyaşları ve feryatlarına hakim olamadı.

Yorumlar (0)