Bingöl depreminin yaraları hızla sarılıyor

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, yaşanan 5,7'lik depremin ardından bölgede devletin tüm kademeleriyle hassas bir şekilde yaraların sarıldığını kaydetti.

GÜNDEM 15.06.2020, 01:12
Bingöl depreminin yaraları hızla sarılıyor

Dün akşam üzeri Bingöl Karlıova'da 5,7 büyüklüğünde bir deprem kaydedilmiş ve depremde 1 güvenlik korucusu şehit olurken 2'si korucu olmak üzere 18 kişi ise yaralanmıştı.

Vali, yaralı ve yakınlarla görüştü

Bingöl Valisi Kadir Ekinci Karlıova Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıları ziyaret etti ve bekleme alanında hasta yakınlarıyla görüştü.

Ekinci burada yaptığı konuşmada yaraların sarılması için hızlı bir şekilde çalışmaların başlatıldığını ifade ederek ihtiyaç görülen yerlere çadır kurma işleminin derhal başlayacağı bilgisini paylaştı.

Türk Kızılayı gıda ve sıcak yemek yardımı yapacak

Vali Ekinci Türk Kızılayı'nın sıcak yemek ve gıda yardımı yapacağını kaydederek, devletin tüm kademelerinin Bingöl'deki depremin ardından yaraları sarmak için hassasiyetle çalıştığını söyledi. Çadırların aciliyetle kurulacağını ifade eden vali Kızılay'ın da yemek ve gıda yardımı yapacağını ayrıca vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını kaydetti.

Yorumlar (0)