Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Binali Yıldırım ile Şamil Ayrım'ı taşıyan aracın Zengilan Havaalanı yolunda kaza yaptığı, Yıldırım ve Ayrım'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

GÜNDEM 20.10.2022, 21:15 21.10.2022, 16:51
Binali Yıldırım trafik kazası geçirdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Azerbaycan ziyaretinde eşlik eden AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ın bulunduğu aracın Zengilan Havaalnı yolunda kaza yaptığı kaydedildi.

Sağlık durumları iyi

Genel sağlık durumları iyi olan Yıldırım ve Ayrım'ın kontrol maksadıyla sağlık personelleri eşliğinde helikopterle başkent Bakü'de bir hastaneye kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, heyetteki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Yıldırım ve Ayrım'a eşlik etmek için Bakü'de kaldığı, aracın şoförünün de sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.


(Ayrım)

Yıldırım: Durumumuz iyi

Yıldırım, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Azerbaycan seyahatimiz esnasında bir trafik kazası geçirdik. Allah'a şükür durumumuz iyi. Tedbir maksatlı olarak hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun temennilerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Fahrettin Koca'dan açıklama

Sağlık Bakanı Koca, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, "Kendisiyle görüşme yaptım. Sağlık durumlarının iyi olduğunu, kazayı hafif şekilde atlattıklarını öğrendim. Bir kez daha geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum." dedi. 

Yorumlar (0)