Binali Yıldırım: "Her şeye hazırız"

Ekrem İmamoğlu ile yapacakları canlı yayınla ilgili konuşan AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Binali Yıldırım, "Biz her şeye hazırız. Her şeyi konuşuruz, ancak öncelik İstanbul.” dedi.

GÜNDEM 05.06.2019, 15:17 05.06.2019, 16:01
Binali Yıldırım: "Her şeye hazırız"

Binali Yıldırım, tatilini Sivas’ta geçiren Sivaslılara seslenip seçimde İstanbul’da olmalarını istedi.

“Sivas’ta yaşayan Sivaslıların iki katından fazlası İstanbul’da yaşıyor." diyen Yıldırım, "İstanbul seçimlerini de belirleyecek en önemli illerden bir tanesi Sivas’tır. Sivaslı hemşehrilerim siyasette her zaman benim yanımda durmuşlardır, bana omuz vermiştir. İstanbul seçimlerinde de destek vereceklerinden zerre kadar kuşkum yok. Ancak hemşehrilerime burada bir hatırlatma yapmak isterim. Birçok hemşehrimiz doğal olarak İstanbul’dan memleketlerine geldi. Tatillerini ve bayramlarını burada geçirdiler. Ancak tatil bitince onları mutlaka İstanbul’a bekliyoruz. Çünkü İstanbul’un Sivas ve Sivaslılara ihtiyacı var. 23 Haziran’da İstanbul bayramı var.” diye konuştu.

"KEMAL BEY TV PROGRAMI İÇİN İZİN VERDİ"

Rakibi Ekrem İmamoğlu ile gerçekleştirmeyi planladıkları televizyon programı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun izin verdiğini kaydeden Yıldırım, “Mahir bey CHP Genel Başkan Yardımcısı ile görüştü. Onlarda sayın Genel Başkan Kemal beye aktarmışlar. Kemal bey de izin vermiş. Biz zaten baştan söyledik. Biz her şeye hazırız. Her şeyi konuşuruz, ancak öncelik İstanbul.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, İmamoğlu’nun memleketinde kiraz ağacına çıktığının hatırlatılması üzerine ise “Kiraz ağaçları gevrek olur, dikkat etsin düşmesin. O bize lazım 23’ünde.” dedi.

Yorumlar (0)