"Bu görüşme gayri ahlaki, felaket!"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu'nun gazeteci Küçükkaya ile ortak yayın öncesinde otelde bir araya gelmesinin gayri ahlaki olduğunu ve kendisine yüz yüze görüşme talebinin gelmediğini açıkladı.

GÜNDEM 18.06.2019, 14:13 18.06.2019, 14:42
"Bu görüşme gayri ahlaki, felaket!"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu'nun gazeteci Küçükkaya ile ortak yayın öncesinde otelde bir araya gelmesinin gayri ahlaki olduğunu ifade etti. 

Yıldırım, ''Bana İsmail Küçükkaya'dan yüz yüze görüşme talebi gelmedi. Küçükkaya ile İmamoğlu'nun yüz yüze buluşması gayri ahlaki bir durumdur. Gizlenmesi felakettir, ortada eşitsizlik ve gayri meşru bir durum var. Adayın biriyle yüz yüze aynı mekanda bir araya gelip konuşulması ve diğer adaydan bunun esirgenmesinin ne anlama geldiğini kamouyonun takdirine bırakıyorum. Böyle bir görüşmeyi neden kamuoyundan gizlediniz, bu görüşme ne kadar sürdü? Rakibimden bunun cevabını bekliyorum." dedi. 

"Bana yüz yüze görüşme talebi gelmedi"

İsmail Küçükkaya'nın Ekrem İmamoğlu ile yüz yüze görüştüğü yönünde bir bilgiye sahip olmadığını ifade eden Yıldırım, "Bana yüz yüze görüşme talebi gelmedi. Telefonda görüştük." dedi. 

Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"Önemli olan yayından iki gün önce, perşembe günü aynı mekanda moderatör ile rakip adayın danışmanlarının da bulunduğu bir toplantıda bir araya gelmiş olması ve benimle böyle bir toplantı yapılmamasıdır. Moderatör İsmail Küçükkaya, "Bu görüşme 2-3 dakika sürdü' dedi. Gerçekte bu görüşme ne kadar sürmüştür, kamuoyu ile paylaşmasını bekliyorum." diye konuştu. 

Yorumlar (0)