Bilecik’te korkutan yangın! Fabrika küle döndü

Bilecik’te, lastik üretiminin yapıldığı bir fabrikada büyük çaplı yangın çıktı. Bölgede panik yaratan yangın, itfaiye ekiplerinin yerinde müdahalesiyle kontrol altına alındı. 

GÜNDEM 01.05.2022, 10:33
Bilecik’te korkutan yangın! Fabrika küle döndü

Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan ve otomobiller için lastik üretimi gerçekleştirilen fabrikada aniden yangın çıktı. Yangının neden çıktığı ise hala tespit edilemedi. Kısa sürede büyüyen yangın sonrası bölgedeki vatandaşlar tarafından polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. 

Can kaybı ve yaralanan yok

Çıkan yangın sonrası gökyüzü adeta siyah bulutlarla kaplandı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, vakit kaybetmeden yangına müdahale etti. Sabah saatlerinde çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmazken, fabrikada büyük çaplı maddi hasar meydana geldi. 

“Maalesef bu bölgede dördüncü defa bu tarz bir olayla karşılıyoruz”

Tedirginlik yaratan yangın sonrası açıklamalarda bulunan Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, “Bölgeden sabah 07.30 sıralarında yangın ihbarı yapıldı. Ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde olay yerine gidilmiş ve başarılı bir müdahale yapılmıştır. Bu bölgede yer alan malzemelerin neredeyse tamamı yanıcı ürünler. Hemen çalışmalara başladık, çevre şehirlerden de yardım alma düşüncemiz vardı ancak buna şuan lüzum kalmadı. Yangın kontrol altına alınmış vaziyette. Buna şükür diyoruz. Beterin beterinden sakınalım. Maalesef bu bölgede dördüncü defa bu tarz bir olayla karşılıyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)