Bi İçişleri bi MSB: Bugün sayı 9 oldu

İçişleri Bakanlığı bilgilendirmesine göre Siirt'te bir terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece hem İçişleri'nden hem de MSB'den bildirilen etkisiz hale gelmiş terörist sayısı 9'a yükseldi.

GÜNDEM 14.06.2020, 16:57
Bi İçişleri bi MSB: Bugün sayı 9 oldu

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Siirt'te Siirt İl Jandarma Komutanlığı timleri tarafından yürütülen hava destekli operasyonda bir teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanlığı Eruh Ciraf mevkisinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı askerî helikopterlerin operasyon gerçekleştirdiğini ve hava destekli operasyonda bir teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Böylelikle Ciraf mevkisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 5'e yükselirken, son iki günde iç güvenlik operasyonlarında etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 8'e çıkmış oldu.

İçişleri Bakanlığı bugün yurt içinde toplam 3 teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıklamış, Millî Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ise Barış Pınarı Harekât bölgesinde komandoların 3 teröristi etkisizleştirdiği, Irak'ın kuzeyinde ise 2 PKK'lı ölü ele geçirildiği bildirilmişti.

Faraşin'de çok sayıda mühimmat bulundu

Diğer taraftan sabah saatlerinde yine İçişleri Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan, 2 teröristin etkisiz hâle getirildiği Faraşin bölgesindeki hava destekli operasyonda çok sayıda silah, mühimmat, yaşamsal malzeme ve örgüte ait döküman bulundu.

Yorumlar (0)