Bi gidip geldi: İki etkisiz!

İçişleri Bakanlığı yurt içinden, MSB ise yurt dışından güzel haberler vermeye devam ediyor. Sabah 3 terörist açıklayan İçişleri Bakanlığının ardından Millî Savunma Bakanlığı da açıklama yaptı.

GÜNDEM 16.06.2020, 13:29
Bi gidip geldi: İki etkisiz!

Türk güvenlik güçlerinin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı mücadelesi tavizsiz sürüyor.

Sabah saatlerinde Van ili Çaldıran ilçesi Tendürek kırsalında 3 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyuran İçişleri Bakanlığı, Van İl Jandarma Komutanlığına bağlı kahraman JÖH (Jandarma Özel Harekât) birlikleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bölücü terör örgütü PKK’ya ait silah ve mühimmatlar ele geçirildiğini bildirmişti.

Öğle saatlerinde açıklama yapan Millî Savunma Bakanlığı (MSB) ise Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 teröristin tespit edildiğini ve derhâl gerçekleştirilen tek hava harekâtı ile her ikisinin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Açıklamasına “Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz” mesajıyla başlayan Millî Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyindeki Gara bölgesinde saptanan 2 bölücü terör örgütü mensubunun Hava Kuvvetleri Komutanlığının icra ettiği “ani hava harekâtı” ile başarıyla etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Yorumlar (0)