Beyoğlu'nda cinayetle biten kavga kamerada: 82 yaşındaki adamı kalbinden bıçakladı

İstanbul Beyoğlu’nda, 69 yaşındaki bir şahıs ile 82 yaşındaki bir adam arasında alacak-verecek meselesi sebebiyle kavga çıktı. Kavga esnasında kalbinden bıçaklanan 82 yaşındaki adam yaşamını yitirirken, olaydan sonra kaçan 69 yaşındaki katil zanlısı, Beyoğlu Devriye Ekipler Amirliği tarafından kıskıvrak yakalandı. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. 

GÜNDEM 06.06.2022, 10:20 07.06.2022, 09:30
Beyoğlu'nda cinayetle biten kavga kamerada: 82 yaşındaki adamı kalbinden bıçakladı

Olay, dün öğle 11.30 civarında Beyoğlu Bülbül Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre aralarında alacak-verecek meselesi sebebiyle husumet bulunan 69 yaşındaki Satılmış E. ile 82 yaşındaki Mustafa Gülhacı, sokakta karşılaştı. 

Sokak ortasında kalbinden bıçaklandı

İkili arasında çıkan tartışma aniden büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Satılmış E. bıçak çekerken, Gülhacı da kendini tahta parçasıyla savunmaya çalıştı. Ortaya çıkan kavgada Satılmış E., Gülhacı’yı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Cinayet anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. 

Olaydan sonra kanlar içerisinde yere yığılan Gülhacı, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ambulansla Taksim’de özel bir hastanede tedavi altına alındı. Hastanede müdahalesi gerçekleştirilen Gülhacı, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ndeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ayrıca kısa süre içinde olay yerine sevk edilen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, katil zanlısı Satılmış E.’yi yakalamak amacıyla operasyon başlattı. 

Katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Polis ekipleri, arama çalışmaları sonucunda katil zanlısı Satılmış E.’yi olay esnasında kullandığı bıçakla kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan katil zanlısı, sağlık kontrolünün ardından Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Satılmış E., “kasten öldürme” suçuyla adliyeye sevk edildi. 

Yorumlar (0)