Beşiktaş’ta keserli şüpheli operasyonu

İstanbul Ulus’ta ailesi tarafından akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edilen bir şahıs evine gelen sağlık ekiplerine keserle saldırdı. Bir süre direnen adamı polis kalkanlarla girerek güçlükle evden çıkarabildi. Biber gazı sıkarak içeri giren polis ekipleri şahsı ambulansa götürerek teslim etti. O anlar kameraya yansıdı.

GÜNDEM 19.10.2021, 10:58 20.10.2021, 09:02
Beşiktaş’ta keserli şüpheli operasyonu

Beşiktaş’ta hareketli anlar yaşanmasına neden olan olay dün meydana geldi. Alınan bilgiye göre; akıl sağlığı yerinde olmayan ve tedavi görmekte olan 51 yaşındaki Muammer T., ailesi tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılmak istendi. Ancak şahıs eline keser alarak evine gelen sağlık ekiplerine saldırgan şekilde davranmaya başladı ve kendini eve kilitledi.

Sağlık ekiplerinin emniyet güçlerine haber vermesinin ardından olay yerinde emniyet birimleri geldi. İkna edilmeye çalışılan şahıs keserle evin içinde beklemeye devam etti.

Polis şahsı biber gazı kullanarak çıkardı

Şahsın dikkatini dağıtmak için evin camlarını kıran polis, daha sonra kalkanlarını kullanarak içeri girdi.  Şahsın elinde keserle saldırı pozisyonunda beklemesi üzerinde evin içine biber gazı sıkıldı. Kapının arkasına eşyalarla barikat yapan şahıs daha sonra emniyet güçleri tarafından çıkarıldı. Keserle kendine zarar vermemesi için kelepçelenerek ambulansa alındı ve hastaneye götürüldü. Yaşanan o anlar kameralar tarafından görüntülendi.

Yorumlar (0)