Beşiktaş’ta afiş asma kavgası: Zabıtaya bıçakla saldırdılar

Zabıta memurları ve afiş asan gençler arasında meydana gelen arbedede zanlılar, zabıtalara sopayla ve bıçakla saldırdı. Kavga sırasında memuru bıçaklayan bir kişi ise kendi ayağını kırdı.

GÜNDEM 11.07.2022, 14:22 12.07.2022, 08:54
Beşiktaş’ta afiş asma kavgası: Zabıtaya bıçakla saldırdılar

Olay, İstanbul’un Beşiktaş ilçesi Ortaköy semtinde bulunan bir caddede İsmail D., İlhan Ç., Musa Ç., Çetin Ç., Sabahattin Ç., ve Hacı Ç.’nin afiş asmak istemesiyle başladı. Kişilerin afiş astığı sırada zabıta memurları, Burak C., Hakan K. ve Murat A. durumu kontrol etmeye geldi.

Zabıtalara sopa ve bıçakla saldırdılar

O sırada kontrole gelen zabıtalar ve afiş asan gençler arasında sözlü tartışma meydana geldi. Sözlü tartışma yerini kısa bir süre içerisinde kavgaya bıraktı.

Kavda sırasında gençlerden bir tanesi yanında bulundurduğu bıçakla zabıtanın üstüne doğru yürümeye başladı. Farklı bir genç ise zabıtanın sırtından yaklaşarak sopayla saldırmak istedi.

Kaçmaya çalıştı, ayağını kırdı

Diğer zabıtalar durumu fark edince kavganın arasına girdi. Bu sırada elinde sopa olan şahıs kaçmak isterken yere düştü ve ayağı kırıldı.

Yaralılar ilk müdahalenin sonrasında hastaneye kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların kavgayı ihbar etmesinin sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olayın meydana geldiği bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan zabıta memuru Burak C.’yi ve ayağı kırılan İsmail D.’yi yaptıkları ilk müdahalenin sonrasında hastaneye sevk etti.

Şikayetçi oldular

Edinilen bilgilere göre, iki tarafında birbirinden şikayetçi olduğu ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri tarafından polis merkezine götürüldüğü belirlendi.

Yorumlar (0)