Beşiktaş'taki uygunsuz görüntülere gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta tepki alan görüntülerin sonrasında başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 2 şahıs adliyeye sevk edildi. Kadının oyunculuk ajansında menajer olduğu belirlenirken, erkeğin ise otel sahibi turizmci olduğu tespit edildi.

GÜNDEM 14.06.2022, 16:53 15.06.2022, 09:28
Beşiktaş'taki uygunsuz görüntülere gözaltı

Daha öncesinde Bebek Sahilinde ve Ümraniye’de yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Beşiktaş’ta araba üzerinde cinsel ilişkiye giren çift için gözaltı kararı verildi. Sosyal medya üzerinde çok fazla tepki alan bu olay sonrasında konu ile ilgili inceleme yapılmıştı. Beşiktaş'ta çekilen uygunsuz görüntülerle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca gerçekleştirilen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan 2 kişi adliyeye gönderildi.

Sosyal medyada tepki çekti

Sosyal medya platformlarında Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi bölgesinde bir erkek ile kadının açık alandaki uygunsuz görüntülerinin yayınlanması sonrasında savcılık, "hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma gerçekleştirdi.

Kimlikleri belirlendi

Soruşturma çerçevesinde oyunculuk ajansında menajer olduğu belirlenen kadın zanlı Z.S. (37) ile otel sahibi turizmci olduğu tespit edilen A.E.K. (43) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri gerçekleştirilen iki zanlı, İstanbul Adalet Sarayı'na gönderildi.

Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar (0)