Beşiktaş'ta korkunç kaza

İstanbul Beşiktaş'ta bir özel halk otobüsü durakta bekleyenlere çarptı. İddiaya göre şoför kazanın ardından yolculara bıçakla saldırdı.

GÜNDEM 03.11.2019, 17:18 03.11.2019, 17:54
Beşiktaş'ta korkunç kaza

Beşiktaş’ta, iddiaya göre bir özel halk otobüsü şoförü cinnet getirerek durağa daldı. Durakta bulunan 9 kişi yaralandı.

Beşiktaş‘ta özel bir halk otobüsü durağa daldı. Kaza nedeniyle durakta bulunan 9 kişi yaralandı. İddiaya göre şoför kazayı yaptıktan sonra otobüste bulunan ve dışarıda bekleyen yolculara bıçakla saldırarak kendini denize attı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleleri olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları hastaneye kaldırdı. Denizden çıkarılan şoför ise yapılan ilk müdahalesinin ardından emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

"Yolculara bıçakla saldırdı"

Olay anında otobüste olan Can Eren isimli vatandaş, “Otobüsün içerisindeydim. Durmadan manevra yaptı. Yolculara çarptı. Ardından otobüsten inip bıçakla insanlara saldırdı. Oradan da gidip denize atladı. Çok yaralı insanlar var. Atlayan kişi gözaltına alınmış. Hayatî tehlikesi olan yok. Çok korktuk, şoför bize de bıçakla gelecek sandık." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)