Beşiktaş'ın tribün lideri öldürüldü, şüpheli şahıs emniyette konuştu!

Dün Bayrampaşa'daki bir kafede otururken kurşunların hedefi olan Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Seyit Subaşı, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı. 45 yaşındaki Subaşı'yı vuran şüphelinin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.

GÜNDEM 27.08.2022, 09:21 27.08.2022, 09:32 Hakan Öksüz
Beşiktaş'ın tribün lideri öldürüldü, şüpheli şahıs emniyette konuştu!

Beşiktaş taraftarları, dün Bayrampaşa'daki bir kafede otururken silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitiren tribün liderleri Seyit Subaşı'nın şokunu yaşıyor. 45 yaşındaki tribün liderinin vurulduğu anlar, kafenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kafede otururken silahlı bir kişinin saldırısına uğrayan Seyit Subaşı'nın hastaneye kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Kısa sürede polisler tarafından yakalandı

Saldırıyı gerçekleştiren Mustafa Y. adlı şahıs, kaçmak istedi ancak kafenin bulunduğu bölgenin yakınlarında polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 45 yaşındaki tribün liderinin son görüntüleri, kameraya yansıdı. Subaşı'nın arkadaşlarıyla kafede oturduğu sırada kurşunların hedefi olduğu görülüyor. Neye uğradığını şaşıran kafedeki vatandaşlar ise korku içinde kaçışıyor.

Şüphelinin emniyetteki ifadesi gün yüzüne çıktı

Seyit Subaşı'yı öldüren Mustafa Y.'nin emniyette verdiği ifade de gün yüzüne çıktı. Beşiktaş ile Karagümrük arasında oynanan maçta Subaşı ile tartıştıklarını aktaran şüpheli, "Maçka Parkı'nda bana tek el ateş etti ama vuramadı. Alışveriş merkezinde oturduğunu görünce ateş açtım." dedi.

"Aynı masada oturuyorlardı"

Tribün liderini öldüren Mustafa Y.'nin, olaydan önce Subaşı ile aynı masada oturduğu ortaya çıktı. Kanlar içinde yere yığılan Subaşı'ya müdahalede bulunan İskender Aydın, yaşananları anlattı. Aydın, "Aynı masada oturuyorlardı. Önce kalktı gitti, daha sonra geri gelerek ateş etti. Müdahale ettik ve bacağını kayışla sıkarak kan kaybını önlemeye çalıştık. Sonra hastanede vefat ettiğini öğrendik. Biz 4 kurşun isabet etti zannediyorduk ama meğer 7 kurşunla vurulmuş." diye konuştu.

Yorumlar (0)