Berat Albayrak istifa etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu.

GÜNDEM 08.11.2020, 19:26 08.11.2020, 20:41
Berat Albayrak istifa etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Berat Albayrak, sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiğini açıkladı.

Berat Albayrak, Instagram'dan duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık olarak 5 yıldır devam ettirdiğim bakanlık görevime, sağlık sorunlarım sebebiyle bundan sonra devam edememe kararı aldım. Devam edecek olan süreçteki zamanımı annem, babam ve aileme ayıracağım. 

Çok büyük hedeflerle çıktığımız yolculukta, gerçekleşecek olan bayrak değişimi ile yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 'Büyük ve Güçlü Türkiye' hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edecektir.

Enerjide olduğu gibi ekonomide de ektiğimiz tohumlar çokta uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştırdığına şahit olacağız. Bundan en ufak bir şüphem bile yok.

5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir, haklarını helal etsinler. Bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızından Allah razı olsun.

Ülke tarihindeki belki de en kritik dönemlerden biri olan bu 5 yıllık süre zarfında, ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Allah'a sonsuz hamdolsun."

Berak Albayrak, Twitter hesabını kapattı

Instagram'dan yapılan söz konusu paylaşımın ardından, Berat Albayrak'ın Twitter hesabına ulaşılamadığı görüldü.

Yorumlar (0)