Berat Albayrak'ın yerine kim geçecek?

İletişim Başkanlığı tarafından bu akşam yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Berat Albayrak’ın istifasını kabul ettiğini duyuruldu. Berat Albayrak'tan boşalan koltuğa kimin geçeceği konusunda çok sayıda isim öne sürülüyor.

GÜNDEM 09.11.2020, 23:40 10.11.2020, 00:02
Berat Albayrak'ın yerine kim geçecek?

İletişim Başkanlığı tarafından bu akşam yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Berat Albayrak’ın istifasını kabul ettiğini duyuruldu. 

İstifası kabul gören eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yerine hangi ismin getirileceği merak konusu oldu. 

Çok sayıda isim öne çıkıyor

Kulislerde; Cevdet Yılmaz, Nurettin Canikli ve Lütfü Elvan üçlüsünden birinin yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirileceği konuşuluyor.

Gazeteci Barış Yarkadaş, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan boşalan koltuğa Nurettin Canikli ve MÜSİAD'çı Nail Opak'ın getirileceğini öne sürdü. Barış Yarkadaş, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın da atanma ihtimalinin olduğunu belirtti. Barış Yarkadaş, Hüseyin Aydın'ın da bakanlık görevine sıcak baktığını vurguladı. 

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Barış Yarkadaş, çarşamba günü yeni Hazine ve Maliye Bakanı'nın kim olacağının belirleneceğini belirtti. 

Yorumlar (0)