Belediye başkanının ayakkabı numarası!

Fethiye'de tatil yapan bir vatandaş, trafikte tartıştığı için aracına zarar verdiğini ileri sürdüğü Belediye Başkanı ve korumasından şikâyetçi oldu.

GÜNDEM 30.08.2020, 10:00 30.08.2020, 11:49
Belediye başkanının ayakkabı numarası!

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde polis merkezine gelen bir tatilci, trafikte Fethiye Belediye Başkanı ve koruması ile tartıştığını belirterek, kendisine hakaret edildiğini ve otomobiline zarar verildiğini söyleyerek hem belediye başkanından hem de korumasından şikâyetçi oldu.

30 yaşındaki Çağlar Özbakır, kız arkadaşıyla birlikte Fethiye'de trafikte ilerlerken, arkasından gelen aracın yol istemesi üzerine sürücüsüyle tartıştı.

Hareket hâlindeyken başlayan tartışma üzerine otomobilini kenara çeken Çağlar Özbakır'ın yanına hem sürücü hem de yolcu bölümünde oturan kişi geldi ve tartışma iyice büyüdü. İddiaya göre kendisini belediye başkanı olarak tanıtan kişi ile koruması Çağlar Özbakır'a hakaret etti ve otomobiline zarar verdi.

Polis merkezine gelerek bu iki kişiden şikayetçi olan Çağlar Özbakır, gazetecilere olayın nasıl cereyan ettiğini anlattı. Trafikte tartıştığı kişiye yol verdiğini ve onların da gelip yanında durduğunu, araçtaki yolcu bölümündeki diğer kişinin kendisini belediye başkanı olarak tanıttığını belirten Çağlar Özbakır, yolun darlığı sebebiyle ilk başta yol veremediğini, yolun genişleyen bir bölümünü yakalayıp yol vermek için aracını sürmeye devam ettiğini, araçtaki kişinin sürekli olarak kendisinin belediye başkanı olduğunu söylediğini, kendisinin de "Kim olursan ol bunun bir önemi yok." dediğini ifade etti.

Bu lafı söyledikten sonra kendisinin belediye başkanı olduğunu söyleyen kişinin araçtan indiğini ve gelip aracına zarar verdiğini ileri süren Çağlar Özbakır, ardından da korumasının indiğini ve aracına tekme atmaya başladığını belirterek, araçta kız arkadaşının olduğunu söylemesine rağmen başkan ve korumasının kız arkadaşının olduğu bölümün camını kırdıklarını ve otomobilinin kapısını zorladıklarını dile getirdi.

"Bana hakaret eden, aracıma zarar veren, içinde bir kadın olmasına rağmen özellikle bu kapıyı zorlayıp o bölümün camını kıran belediye başkanının bağlı olduğu partisinin ne açıklama yapacağını merak ediyorum" diyen Çağlar Özbakır, her şeyin çevredeki kameralar tarafından kaydedildiğini ve şikayetçi olduklarını bildirdi.

Çağlar Özbakır, aracındaki numarası bile okunabilen ayakkabı izini de ayrıca delil olarak gösterirken, gazetecilerin görüşmek istediği Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise konuyla ilgili daha sonra kamuoyuna açıklama yapacağını ifade etti.

Yorumlar (1)
Kemalim 4 yıl önce
Adam resmen delil bırakmış. Daha ne açıklaması yapacaksa...