Belediye başkanına silahlı saldırı

Çamlıca Mahallesi mevkiinde yapılan çalışmaları denetleyen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'e tam bu sırada H.K. isimli şahıs tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

GÜNDEM 08.11.2019, 08:37
Belediye başkanına silahlı saldırı

Alınan bilgilere göre, öğleden sonra Çamlıca Mahallesi çevre yolu kavşağında yıkılan eski İmam Hatip Lisesinin olduğu alanda yapılan çalışmaları yerinde görmeye giden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, denetim sırasında H.K. isimli şahısla karşılaştı.

ATV ile alana geldiği anlaşılan H.K. isimli şahıs, bir süre sonra bölgede bulunan başka bir otomobilden aldığı tüfekle Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in üzerine yürüdükten sonra ayaklarına ateş ederek kaçtı. Şüpheli şahsın tüfekle ses mermisi attığı anlaşılırken, geldiği gibi yine ATV’ye binerek uzaklaşan şahsı bulmak için emniyet güçleri çalışma başlattı.

Olayın ardından Belediye Meclisi toplantısına katılan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konuyla ilgili soruları yanıtladı. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Bu tür saldırılar bizi korkutmaz ve yıldıramaz. Bu saldırı girişiminde bulunan cahillik yapmıştır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)