Belediye başkanına silahlı saldırı düzenlendi

Kastamonu’da Daday Belediye Başkanı Taş’a, makam odasında silahlı saldırı düzenlendi. Belediye personelleri silahlı şahsı etkisiz hale getirirken Başkan Fehmi Taş, yara almadan kurtuldu. Ancak silahlı şahısla belediye şahısları arasında çıkan arbedede 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 22.03.2022, 08:07
Belediye başkanına silahlı saldırı düzenlendi

Kastamonu’nun Daday ilçesinde yaşanan olayda Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a saldırı düzenlendi. Başkan Taş’tan daha önce iş istediği öğrenilen 32 yaşındaki E.D., bu kez elinde silahla belediye binasına girdi. Belediye binasının içerisinde rastgele ateş etmeye başladı. 



Başkan’ın makam odasına silahla girdi

Elinde silahla Başkan Hasan Fehmi Taş’ın odasına giren E.D., odada rastgele ateş etmeye başladı. Taş, kurşunlardan kaçmayı başardı. O sırada odaya giren belediye personelleri, silahlı saldırganı etkisiz hale getirdi. Personeller ile saldırgan arasında arbede çıktı, 3 kişi yaralandı. Belediye Başkanı Taş ise yara almadan kurtuldu. 



Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. E.D. gözaltına alınırken sağlık ekipleri de yaralı şahısların müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdi. 

Yorumlar (0)