Belediye Başkanı'ndan örnek hareket! Bir aylık maaşını bağışladı

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bir aylık maaşını belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankasına bağışladı. Gıda Bankası'na alınan bez ve mamalar çocuklu ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak.

GÜNDEM 28.03.2020, 18:19
Belediye Başkanı'ndan örnek hareket! Bir aylık maaşını bağışladı

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın yaptığı bağışla Gıda Bankasına çocuk bezi ve maması alındı. Alınan malzemeler pazartesi gününden itibaren kentteki ihtiyaç sahibi çocuklu ailelere ücretsiz olarak dağıtılacak.

Tüm dünya gibi ülkemizin de önemli bir süreçten geçtiğini hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, koronavirüs salgınına karşı Çorum Belediyesi olarak tedbirler almaya devam ettiklerini açıkladı.

Gıda Bankası ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet veriyor

Bu süreçte Gıda Bankasının çok önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizen Candan, “Çünkü daha önceki dönemde belirli mağduriyetleri belirli muhtaçlıkları bulunan insanlara bu dönemde yeni hemşehrilerimiz katılıyor. Onların ihtiyaçlarına cevap verme adına bir sosyal belediyecilik örneği göstererek bir seferberlik ilan etmiş durumdayız. Gıda bankasında ihtiyaç sahibi insanlarımızın ücretsiz alışveriş yapabilecekleri bir imkan mevcut” dedi.

Yorumlar (0)