Belediye Başkanı, 'Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmaz' demişti: Ece Seçkin'den sert yanıt!

Düzcespor kutlamalarında sahneye çıkması sebebiyle Belediye Başkanı Birol Şahin’in eleştirdiği şarkıcı Ece Seçkin, söz konusu açıklamaları aşağılayıcı bulduğunu söyledi. 

GÜNDEM 05.05.2022, 15:39 06.05.2022, 09:25
Belediye Başkanı, 'Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmaz' demişti: Ece Seçkin'den sert yanıt!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, voleybol takımının spor kıyafetlerinin İslam'a uygun olmadığını belirtince MHP'den ihraç edilmişti.

Düzce Belediye Başkanı yeniden gündemde!

Düzcespor'un geçtiğimiz günlerde ikinci lige yükselmesinden sonra düzenlenen şampiyonluk kutlaması sonrasında Belediye Başkanı Birol Şahin, yeniden gündem oldu.

Kutlamalarda şarkıcı Ece Seçkin'in sahne almasına eleştirilerde bulunan Şahin, “Bayan şarkıcı, Düzcespor’a ve Düzceli’ye yakışmaz” sözlerini kullanmış ve sosyal medyada yoğun tepki çekmişti.

Kadın sanatçının sahneye çıkmasını uygunsuz bulan Belediye Başkanı Birol Şahin'in, "Düzcespor'un şampiyon olması sebebiyle çok mutlu olduk, tebrik ettik, sevindik. Ancak, kutlama için cumartesi günü bir bayan şarkıcıyı getirmeleri Düzceliye ve Düzcespor'a yakışmaz! Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Kutlayalım, sevinelim ama sınırları aşmadan!” şeklindeki açıklamalarına ifadelerine şarkıcı Ece Seçkin’den yanıt geldi.

"Konuyu nereye çekmek istiyorsunuz"

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ece Seçkin, muhafazakarlık ile konserinde müzik dinlenmesi arasında bir bağlantı kuramadığını söyleyerek "Sayın Şahin, bayan değil kadın! Şarkılar söyleyerek Türkiye’nin 81 ilini gezdim, gezmeyi de sürdüreceğim. Bu ayrımcı ve aşağılayıcı açıklamanızı şaşkınlık içinde okudum. Muhafazakarlıkla insanların konserime gelip şarkı dinlemesinin ne ilgisi var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz?" sözlerini kullandı.

"Şarkılar söylemeye devam edeceğiz"

Meslektaşı olan bütün kadın arkadaşlarının da kendisine destek vermesini beklediğini söyleyen Seçkin, "Siz 'kadın, konser ve müzik’ üçlemesini 'sınırları aşmak' olarak görüyorsanız size kötü bir haberim var... Meslektaşlarım ile birlikte zihniyetinizin 'sınırlarını aşmak' için şarkılar söylemeye devam edeceğiz! KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ!" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)